Boliga.no

Om Boliga

Hva er Boliga.no?
Boliga.no er en boligportal der du kan søke boliger som er til salgs i Norge og finne prisinformasjon om dem. Boliga.no er til for å hjelpe forbrukerne med å få overblikk over boligmarkedet, akkurat som det allerede er mulig for forbrukere på andre markeder.
Det som skiller Boliga.no fra andre boligsøk, er først og fremst informasjon om hvor lenge boligene har vært til salgs, og om de er satt ned eller opp i pris innen denne perioden.
På Boliga.no finner du også et svært brukervennlig kartsøk der du kan søke i alle boligene direkte på et kart.

Hvem er Boliga.no?
Boliga.no er utviklet av Boliga Norge Aps som er et norsk foretak. Bak Boliga Norge står Danmarks største uavhengig boligportal Boliga.dk. Boliga.dk startet i januar 2007 og har vokst til 250 000 unike danske brukere pr. måned.

Starten i Danmark var ikke lett for Boliga.dk, Dansk Ejendomsmæglerforening (den danske eiendomsmeglerforeningen) forsøkte fra starten å hindre Boliga i å hente data, men det danske forbrukerrådet og Erhvervs og Byggestyrelsen syntes at forbrukerne hadde rett til å få denne informasjonen og bestemte at Boliga.dk ikke gjorde noe galt ved å vise disse dataene.