Boliga.no

Google Street View på Boliga.no

Hva er Street View?

Hva er Street View?

Street View er en ny funksjon i Google Maps, som gjør at du kan bevege deg virtuelt rundt på gater og veier i Sør-Norge med panorama-syn til alle sider.

Hvordan fungerer Street View på Boliga?

På Boliga er Street View et svært godt verktøy til å se nærmere på lokalområdet omkring de boligene som er til salgs.

Alle boliger på Boliga.no har, utover det normale kartet over boligens plassering, nå også fått et Street View-kart slik at brukerne på Boliga kan dykke ned og gå på oppdagelse i det kvarteret, de leter etter bolig i.

Dessuten kan du aktivere Street View på vårt kartsøk som "overlegg" på kartsøk og fritt flytte markøren hvor du vil i landet og få vist Street View-bilder fra det stedet, du ønsker.

Boliga har alltid fokusert på omgivelser omkring boligene, og Street View blir fra første dag en integrert del av opplevelsen av å søke boliger på Boliga.no

Det er også mulig å bruke Street View når du leter etter boliger i Danmark og Sverige på Boligas danske og svenske sider, Boliga.dk og Boliga.se

Hva betyr Street View for min boligsøking?

Med panorama-bildene på gateplan kan du få en fornemmelse av eiendommen, beliggenhet, naboskapet og nærområdet før du går ut og besøker området. Det sparer du mye tid på.

Hvordan er bildene laget?

Googles Street View-biler har i 2009 kjørt rundt i Norge med spesielle kameraer og tatt bilder av offentlige veier. Deretter er bildene blitt behandlet og lagt inn i Google Maps. I Norge har Googles Street View-biler dekket nesten alle offentlige veier i Sør-Norge.